Obavjestavamo posjetioce foruma da je dostupna verzija foruma i za mobilne uredjaje tako da od sad mozete koristiti prenosive uredjaje za pregled i ucesce u diskusiji.. Dobro dosli!!
U ime clanova Foruma Podrinje, zelimo Vam dobrodoslicu.
Usput, posetite Download sekciju i sekciju Izvorne Muzike. Za svaki predlog ili primedbu, posetite Predlozi-zalbe-pohvale.
visegradlive
opstinarogatica

Dobrodosli na Forum Gornjeg Podrinja! Da bi ste mogli videti sve delove Foruma, prijavite se ili se registrujte   Mozete znatno ustedeti vreme registracije ako koristite sistem za prijavu pomocu Vaseg Facebook naloga. Pritiskom na dugme sistem ce Vam automatski registrovati novi nalog na forumu sa Vasim podacima sa Facebook-a.
Google Translation Bar
Tema je Zatvorena 
 
Ocena Teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Još samo da kupovni načelnik naredi snijegu da počne padati
Autor Poruka
led zeppelin Nije na vezi
Starosjedioc
*********

Poruka: 1,012
Pridružen: Jun 2014
Ugled: 3
Zahvalio se: 14
18 zahvalnica u 14 poruka
Poruka: #1
Još samo da kupovni načelnik naredi snijegu da počne padati
ROGATICA – Ponukani ne baš pozitivnim iskustvima iz prošle i ranijih zima oko čišćenja snijega i leda ispred i oko stambenih zgrada i drugih objekata u Rogatici kao naselju, iz Komunalne policije koja radi pri Odjeljenju za inspekcijske poslove u Opštinskoj upravi, ovih dana izdato je upozorenje građanima na obavezu uklanjanja snijega i leda u predstojećem dijelu zime koja je došla početkom zadnje dekade ovog mjeseca.

Snijeg i led, kaže se u upozorenju, vlasnici i korisnici poslovnih prostora i svih drugih objekata dužni su, ne čakajući da im to neko drugi uradi, ukloniti snijeg i led u dužini objekta i širini najmanje tri metra. Istovremeno, stanari etažnih zajednica, zakupci i ostali korisnici stanova dužni su snijeg i led očistiti ispred ulaza u zgrade i kuće u privatnom vlasništvu.

Tu je i upozorenje šta je zabranjeno raditi pri uklanjanju snijega i leda. Na prvom mjestu je iznošenje i gomilanje snijega iz dvorišta, bašta i drugih stambenih površina na ulice i trotoare. Zabranjeno je i bacanje snijega i leda ispred zgrada i poslovnih prostora na saobraćajnice, zatvaranje snijegom i ledom slivnika i šahtova, deponovanje snijega i leda u parkove i na zelene površine i sankanje i klizanje na javnim saobraćajnim površinama.

Nadzor pri provođenju ovog upozorenja vršiće Komunalna policija koja ima mogućnost podnošenja i prekršajnih prijava protiv fizičkih i pravnih lica koja se ne budu pridržavali pozitivnih propisa oko čišćenja snijega i leda i ovog upozorenja.


http://058.ba/2017/12/upozorenje-komunal...e-cistiti/
26-12-2017 02:29 AM
Pronađi sve korisnikove poruke
visegrad24
U ime clanova Foruma Podrinje, zelimo Vam dobrodoslicu.
Usput, posetite Download sekciju i sekciju Izvorne Muzike. Za svaki predlog ili primedbu, posetite Predlozi-zalbe-pohvale.
visegradlive
Tema je Zatvorena 


Skoči na Forum:


Kontakt | Web Sajt | Povratak na Vrh | Povratak na Sadržaj | Mobile Version | RSS