Obavjestavamo posjetioce foruma da je dostupna verzija foruma i za mobilne uredjaje tako da od sad mozete koristiti prenosive uredjaje za pregled i ucesce u diskusiji.. Dobro dosli!!
GENERALNI SPONZOR:
TIHOMIR KLISURA

(PERTH AUSTRALIA)
opstinarogatica
U ime clanova Foruma Podrinje, zelimo Vam dobrodoslicu.
Usput, posetite Download sekciju i sekciju Izvorne Muzike. Za svaki predlog ili primedbu, posetite Predlozi-zalbe-pohvale.

Dobrodosli na Forum Gornjeg Podrinja! Da bi ste mogli videti sve delove Foruma, prijavite se ili se registrujte   Mozete znatno ustedeti vreme registracije ako koristite sistem za prijavu pomocu Vaseg Facebook naloga. Pritiskom na dugme sistem ce Vam automatski registrovati novi nalog na forumu sa Vasim podacima sa Facebook-a.
Google Translation Bar
Odgovori 
 
Ocena Teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
Autor Poruka
led zeppelin Nije na vezi
Domaćin
********

Poruka: 957
Pridružen: Jun 2014
Ugled: 3
Zahvalio se: 12
17 zahvalnica u 13 poruka
Poruka: #1
365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
Zbog čega je sve kupovni načelnik Milorad Jagodić trebalo da podnese ostavku:

1. Izbore nije dobio nego ih je kupio. Kupljeni su parama protivzaokinito izvučenim iz Sjemeća.

Podjetićemo se kako se odvijala kupovina glasova:

"Podmićivanje birača u Rogatici otpočelo je još mjesecima prije izbora. Kandidat za načenika SNSD i direktor ŠG „Sjemeć“ Milorad Jagodić glasačima je prvo ponudio besplatna ogrevna drva. Kamionima ŠG sa utovarnom dizalicama dovoze se biračima drva pred kuće, bez ikakvih papira, i istovaraju pod uslovom da domaćin obeća glasove za Milorada Jagodića i listu SNSD. U prvom krugu besplatna drva dovožena su provjerenim članovima i simpatizerima SNSD, zatim svima koji obećaju glasati, a potom je Jagodić pokušao da drva vozi i pred kuće ljudima koji nisu naklonjeni SNSD-u, pa se tako dogodilo da mu je domaćica iz Brankovića odbla primiti besplatan ogrev.
Nosilac liste SNSD Mladen Lakić, takođe zaposlen u ŠG „Sjemeć“, odavno je započeo aktivnost na nezakonitom prikupljalju glasova. Službenim telefonom „Sjemeća“, u radnom vremenu, poziva drvoprerađivače, razgovor počinje neobaveznom pričom. Zatim ih upozorava da glasaju za Milorada Jagodića i listu SNSD čiji je nosilac, pod prijetnjom da ako tako ne urade neće moći dobiti „ni čačkalice“ a kamo li oblovinu najbolje kase. Takođe, Lakić od njih zahtijeva da lobiraju svoje radnike da glasaju za SNSD, a ako je potrebno da im i daju svoje pare za glasanje.
Slaviša Racković, kandidat za odbornika SNSD već duže od mjesec dana telefonom poziva stanovnike mjesne zajednice Gučevo i obećava novac za glasanje. On nudi 100 KM „po kući“. Aktivnost je prebacio i na druge mjesne zajednice, uz istu cijenu i pojedinačni glas po cijeni od 50 KM.
Gučevo je posljednjih dana postalo meta i ostalih kandidata SNSD, koji takođe pokušavaju da kupuju glasove, a prate ih i male stranke kojih u Rogatici ima desetak, i koje su formirane samo za ove izbore. Pored kupovine za svoje liste oni glasove kupuju i za kandidata za načelnika Milorada Jagodića, pa nije teško pretpostaviti odakle potiče novac, jer inače nemaju para ni za zakup kancelarija i plaćanje režija.

Među prvima u Rogatici otvoreno je počeo da kupuje glasove, nedeljama prije izbora, profesor srpskog jezika u srednjoj školi „27. januar“ Jovica Vasović. On kupuje glasove u samim prostorijama škole od srednjoškolaca koji su su napunili 18 godina i stekli time biračko pravo. Jedan glas plaća 40-50 KM.

Dva dana prije izbora, u petak 01. oktobra, kompletna građevinska operativa ŠG „Sjemeć“ preseljena je u Žepu, gdje su tokom cijelog dana nasipali puteve mještanima - Bošnjacima. Na začuđene reakcije mještana odgovarano im je „valjda znate ko vam ovo radi i za koga treba da glasate u nedelju“.

Dan pred početak glasanja, u petak, kompletna stranačka infrastruktura SNSD imala je cjelodnevne aktivnosti na kupovini glasova, sa štabom u prostorijama ŠG „Sjemeć“. Velikim dijelom kupovine Rukovodi Vinko Joja Zoranović, inače bra žene Milorada Jagodića.

Službena vozila sjemeća „dačija“ i „lada niva“ kružile su rogatičkim naseljima i iz njih su dijeljene koverte, koje su aktivisti SNSD dalje raznosili po kućama. Iz „dačije“ distribucija novca glasačima vršili su kandidati za odbornike SNSD Ninoslav Prelić i Siniša Frenki Janković. U ovom poslu pomagao im je i Nenad Sokolović.

Distribucija novca vrše aktivisti SNSD i svojim službenim automobilima. Za sve njih sipa se gorivo na rogatičkim pumpama na račun ŠG „Sjemeć“. Računi su otvoreni, ne zaključuju se nikako, dovoljno je reći „poslao me je Jagodić da natočim“. Po istom principu točiće se gorivo na račun ŠG „Sjemeć“ u privatne automobile koji će, na dan izbora, razvoziti glasače do biračkih mjesta pod uslovom da glasaju za SNSD.

Distribucija novca za kupovanje glasova za naselje Borač vrši se u privatnoj prodavnici mješovite robe aktiviste SNSD-a Ljubiše Perkovića, koji je takođe i kandidat SNSD za odbornika.

Kandidat za odbornika SNSD Milomir Draganić preuzeo je novac i biračke spiskove za naselje „Rudo“, i pokušaće da kupi oko 200 glasova. Draganić je prije nekoliko dana u osnovnoj školi, gdje je zaposlen kao učitelj, pričao kako je podigao kredit da bi tim parama kupovao glasove za odbornilči mandat, a da će kredit vraćati novcem od odborničkog dodatka koji u Rogatici iznosi 500 KM mjesečno.

U naselju Kruščica glasove za SNSD su kupovali još i Marko Perišić i Mladen Brčin, a ima informacija da se u ukupovinu glasova uključilo i nekoliko privatnika, koji ovo čine čak i vlastitim parama. Njiihova imena objavićemo čim nam budu poznata."

P.S. Tekst je objavljen na dan izbora, 2. oktobra 2016. godine

Sve to objavljeno je ovdje: http://podrinje.in.rs/forum/showthread.php?tid=13516

I ovdje: http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/2016...ijaca.html

Kupovanje glasova za opštinske izbore 2016. godine odvijalo se tokom čitave godine.

O tome je pisano:

Profesor srpskog jezika u srednjoj školi „27. Januar" u Rogatici Jovica Vasović, inače nezvanični portparol OO SNSD Rogatica, juče je trojici učenika ove škole ponudio iznose od 40 do 50 KM da na oktobarskim izborima glasaju za kandidata SNSD-a za načelnika Rogatice Milorada Jagodića, saznaje BN.


Profesor je prethodno zloupotrijebio školsku dokumentaciju i ostvario uvid u datume rođenja učenika. Ciljna populacija od koje kupuje glasove za račun Jagodića su đaci koji su napunili 18 godina, dobili lične karte i time stekli zakonsko pravo da biraju i budu birani na izborima.

Ovaj je profesor dugogodišji aktivista SNSD-a i ovo nije prvi put da svoje radno mjesto, gdje bi trebalo da obrazuje i vaspitava omladinu, zloupotrebljava za političku propagandu i političku manipulaciju djecom srednjoškolskog uzrasta.

Redovne časove na kojima bi đake trebalo da uči srpskom jeziku Vasović često koristi da iznosi neistine o radu Administrativne službe Opštine Rogatica čiji je prvi čovjek predsjednik OO SDS Rogatica Tomislav Puhalac, koji je ponovo kandidat za načelnik ove stranke na oktobarskim izborima.

Upućeni novac kojim Vasović kupuje glasove srednjoškolaca dovode u direktnu vezu sa Miloradom Jagodićem, koji obavlja funkciju direktora Š.G. „Sjemeć" uprkos činjenici da ima 44 godine uplaćenog radnog staža i 65 godina života, i nedavnim obustavljanjem po 50 KM od toplog obroka radnicima zaposlenim u ovom javnom preduzeću.

Jagodić je godinama ulagao vanredne napore da postavi za direktora škole osobu od njegovog ličnog povjerenja. Prvo je, samo nekoliko mjeseci prije njegovog odlaska u penziju, smijenio izuzetno uspješnog, još predratnog direktora škole Stevu Dokića, koga kolege i danas pozivaju na sjednice aktiva direktora srednjih škola, jer je njegovo znanje i iskusvo ogromno.

Zatim je, za vrlo kratko vrijeme, Jagodić promijenio još dva vršioca dužnosti direktora, da bi na kraju imenovao sadašnju direktoricu. Osnovano se sumnja da je sve ovo čino samo zato da bi postigao presudan politički uticaj i srednju školu koristio kao poligon za regrutaciju novih članova SNSD-a i kupovinu glasova sredjoškolaca pred izbore.

Njegovo totalno nepojavljivanje u javnosti, izbjegavanje javnog duela na koji ga je pozvao protivkandidat SDS-a Tomislav Puhalac, nekorištenje termina za javno obraćanje biračima putem elektronskih medija, i skoro potpuni izostanak pozitivne kampanje, ukazuje na to da je Jagodić koncentrisan isključivo na posrednu i neposrednu kupovinu glasova birača.

Tako je, nedavno, zbog nasipanja puteva biračima građevinskom operativom „Sjemeća" bez ikakve prateće dokumentacije dobio prekršajni nalog od strane opštinskog inspektora za puteve.

Nezakonit način izvođenja radova građevinskom operativom javnog preduzeća sa ciljem kupovine glasova za izbore Jovica Vasović, profesor koji sada kupuje glasove srednjoškolaca za račun Milorada Jagodića, tada je ovo publikovao u režimskim medijima i okarakterisao kao „neljudski pokušaj obračuna lokalne vlasti sa političkim neistomišljenicima".

Činjenica da je Jagodić, u međuvremenu, uredno platio kaznu od 500 KM, koju je dobio kao odgovorno lice, potvrđuje da je opštinska inspektorica postupala u skladu sa zakonom, a da su radovi izvođeni na nezakonit način. S obzirom na to da se putevi nasipaju besplatno, do kuća, štala, sjenika i drugih seoskih objekata isključivo članovima i simpatizerima SNSD-a lako je zaključiti zbog čega se to radi.

https://www.rtvbn.com/3832416/za-snsd-pr...sove-djaka

Svi oni koji su kupovali glasove za kupovnog načelnika Milorada Jagodića, umjesto da budu sankcioonisani kako je to zakonom predviđeno, nagrađeni su preplaćenim funkcijama uglavnom u Opštinskoj upravi Rogatica. Ko su ti ljudi, to imate u naprijed donesenim tekstovima.

Uglavnom se radi o licima loših moralni predislozicija (moralni ljudi se ne bave kupovinom glasova), lošeg obrazovanja i još lošijeg znanja. Potvrdili su to radeći, odnosno ne radeži ništa ovih 265 dana osim što su sebi povećali plate do zakonskog maksimuma.

ZNOG TOGA ŠTO SE TAKVI LJUDI NAŠLI NA KLJUČNIM POZICIJAMA U OPŠTINI ROGATICA NIJE URAĐENI NIŠTA ZA GODINU DANA!!!

2 Većinu kadrovanja Milorad Jagodić činio je na nezakonit način, vođen odmazdom i političkom diskriminmacijom, koje su neminovno dovele do totalno negativne selekcije. Opština Rogatica skoro svakodnevno gubi sudske sporove sa nezakonito smijenjenim direktorima, i ostalim koji tuže zbog nezakonja.

3. U SUDSKIM PROCESIMA KOJE JE IZGUBIO MILORAD JAGODIĆ OPŠTINA ROGATICA IZGUBILA JE BLIZU 100.000 KM.

4. ZA ČETIRI GODINE VLASTI TOME PUHALCA OPŠTINA ROGATIC ANIJE IZGUBILA NI JEDAN SUDSKI SPOR, JER JE RAĐENO ZAKONITO. ZA JEDNU GODINU VLASTI MILORADA JAGODIĆA OPŠTINA ROGATICA IZGUBILA JE DESETINE SUDSKIH SPOROVA, JER JAGODIĆ RADI NEZAKONITO.

5. Tomu Puhalcu stavljali su u grijeh da vozi službeno auto za privatne potrebe, što on jeste radio. Milorad Jagodić za svoje privatne potrebe voi tri skužbena auta.

a) opštinskog pasata,
b) Sjemećovog audija
c) Sjemešovu dachiju.

6. POTROŠIO JE 750.000 KM IZ PROŠLE I 600.000 KM IZ OVE GODINE PRIHODA OD DRVNIH SORTIMENATA; POTROŠIO JE SKORO 1,5 MILIONA A NIKO NE ZNA NA ŠTA, NIŠTA U ROGATICI NIJE IZGRAĐENO ZA TE PARE, OSIM ŠTO JE UVEDENO GRIJANJE OPŠTINSKIM LEZILJEBOVIĆIMA!

7. SAMO TAČKA 6. DOVOLJNA JE ZA MORALNI ČIN OSTAVKE. KAD BI MILORAD JAGODIĆ IMAO IMALO MORALA!
(Zadnja izmena: 02-12-2017 12:38 PM od led zeppelin.)
02-12-2017 12:08 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
opstinarogatica
Obavjestavamo posjetioce foruma da je dostupna verzija foruma i za mobilne uredjaje tako da od sad mozete koristiti prenosive uredjaje za pregled i ucesce u diskusiji.. Dobro dosli!!
visegrad24
demobilisani Nije na vezi
Prijatelj
******

Poruka: 423
Pridružen: Apr 2016
Ugled: 0
Zahvalio se: 2
3 zahvalnica u 3 poruka
Poruka: #2
RE: 365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
Milorad Jagdic treba da podnese ostavku jer je prevejani kriminalac i bolesni i senilni cica.

Dok smo se morali boriti za slobodu, znali smo što nam je cilj. Sad imamo slobodu ,a ne znamo šta raditi sa njom!!!
02-12-2017 12:42 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
led zeppelin Nije na vezi
Domaćin
********

Poruka: 957
Pridružen: Jun 2014
Ugled: 3
Zahvalio se: 12
17 zahvalnica u 13 poruka
Poruka: #3
RE: 365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
8. Smanjio je grant borcima sa 65 na 15 hiljada KM. Omalovažava i ucjenjuje djecu poginulih boraca. Nije obilježio Dan boraca niti krsnu slavu BORS. Nije obilježio spomen-obilježjima ni jedno stratište iz Odbrambeno-otadžbinskog rata.
02-12-2017 12:46 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
demobilisani Nije na vezi
Prijatelj
******

Poruka: 423
Pridružen: Apr 2016
Ugled: 0
Zahvalio se: 2
3 zahvalnica u 3 poruka
Poruka: #4
RE: 365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
Tteba da podnese ostvku jer je preletac ii papak. Presao je oz SDS u SNSD koja mu je ovo partija po redu.

Dok smo se morali boriti za slobodu, znali smo što nam je cilj. Sad imamo slobodu ,a ne znamo šta raditi sa njom!!!
02-12-2017 12:58 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
celicna lejdi Nije na vezi
Moderator
*****

Poruka: 10
Pridružen: Dec 2017
Ugled: 0
Zahvalio se: 0
2 zahvalnica u 2 poruka
Poruka: #5
RE: 365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
Sve je ovo tacno na zalost Sad
02-12-2017 01:17 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
led zeppelin Nije na vezi
Domaćin
********

Poruka: 957
Pridružen: Jun 2014
Ugled: 3
Zahvalio se: 12
17 zahvalnica u 13 poruka
Poruka: #6
RE: 365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
9. Vlast u opštini Rogatica formirao ne na protivzakonit način koruptivnim krivinčnim djelom visoke korupcije, ili tzv. "korupcije bijelog okovratnika".

- davanjem mandata Đoki Papku počinjeno je niz protivzakonitih djela, uključujući korupciju i sukob interesa. Javni moral da i ne spominjemo.

- davanje načelničkog radnog mjesta Srđanu Rajaku da bi se odbila ruka njegovog brata odbornika Aleksandra Rajaka je klasična korupcija. Moral i jednog i grugog i trećeg da i ne spominjemo.

- zapošljavanje žene odbornika iz reda radikala Đurića je klasično djelo korupcije, zloupotrebe ovlaštenja i nedozvoljenog davanja dara. Da je Đuriš korumpiran pokazalo je i to da se stranka u Rogatici raspaka zbog ovoga. Moral doktora Siniše Milješića da i ne spominjemo.

- sjetite se da je dr Milješić bio odbornik u dva mandata u SO Rogatica. Za to vrijeme inkasirao je 50.000 KM naših para u svoj džep. Iza skupštinske govornice prštalo je sve od njegovog morala i poštenja. sada rogatički DZ prima nemedicinsko osoblje, primljeno je najmanje petoro, a uplate doprinosa i poreza po prvi put kasne u rogatičkom Domu zdravlja.
02-12-2017 01:26 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
gastarbajter Nije na vezi
Član
**

Poruka: 48
Pridružen: Nov 2017
Ugled: 0
Zahvalio se: 0
2 zahvalnica u 2 poruka
Poruka: #7
RE: 365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
Pazi boga ti Smile Milo mi vidjeti i neko zensko medju nama. Pozz za Lejdi Smile
02-12-2017 01:33 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
tomov bazen Nije na vezi
Povremen
*

Poruka: 24
Pridružen: Feb 2017
Ugled: 0
Zahvalio se: 0
0 zahvalnica u 0 poruka
Poruka: #8
RE: 365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
Idemo veseloooo popijte sta za alergiju
02-12-2017 01:37 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
led zeppelin Nije na vezi
Domaćin
********

Poruka: 957
Pridružen: Jun 2014
Ugled: 3
Zahvalio se: 12
17 zahvalnica u 13 poruka
Poruka: #9
RE: 365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
10. Milorad Jagodić treba da podnese ostavku jer se u službenom opštinskom autu, sa službenim gorivom i službenim vozačem, voza njegova slućbena ljubavnica.

(02-12-2017 01:37 PM)tomov bazen Piše:  Idemo veseloooo popijte sta za alergiju

(Zadnja izmena: 02-12-2017 01:44 PM od led zeppelin.)
02-12-2017 01:42 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
gastarbajter Nije na vezi
Član
**

Poruka: 48
Pridružen: Nov 2017
Ugled: 0
Zahvalio se: 0
2 zahvalnica u 2 poruka
Poruka: #10
RE: 365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
Dosla Oljaaaa i ljepsa i boljaaaa....Uh ko je ne bi! A da li mu supruga zna za to? Opasan čile Big Grin
02-12-2017 01:51 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
GZ Na vezi
Glavni Administrator
*******

Poruka: 9,386
Pridružen: Mar 2008
Ugled: 54
Zahvalio se: 53
355 zahvalnica u 315 poruka
Poruka: #11
RE: 365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
Naravno da zna, (pretpostavka) nije Rogatica NjuJork da se ne zna...

Nego, kakav bi to bio frajer da nema to..
Pa rejting bi mu pao skroz Smile

STRANICA FORUMA - PRIDRUZITE NAM SE !!!
02-12-2017 01:53 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
led zeppelin Nije na vezi
Domaćin
********

Poruka: 957
Pridružen: Jun 2014
Ugled: 3
Zahvalio se: 12
17 zahvalnica u 13 poruka
Poruka: #12
RE: 365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
Radovane, vrati nam se, vrati, Dodik će nam zemlju rasprodati!

02-12-2017 01:55 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
GZ Na vezi
Glavni Administrator
*******

Poruka: 9,386
Pridružen: Mar 2008
Ugled: 54
Zahvalio se: 53
355 zahvalnica u 315 poruka
Poruka: #13
RE: 365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
Jel ovo sa Milorada na Milorada do Radovana?

I odeeeeee u OFF...

STRANICA FORUMA - PRIDRUZITE NAM SE !!!
02-12-2017 01:58 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
led zeppelin Nije na vezi
Domaćin
********

Poruka: 957
Pridružen: Jun 2014
Ugled: 3
Zahvalio se: 12
17 zahvalnica u 13 poruka
Poruka: #14
RE: 365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
Pa... da off na off, on na on Big Grin

A kako drugačije sa "mudrijašima" koji kao argument priznaju jedino snagu, a snaga argumenta za njih je nepoznata sintagma!
(Zadnja izmena: 02-12-2017 02:05 PM od led zeppelin.)
02-12-2017 02:02 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
celicna lejdi Nije na vezi
Moderator
*****

Poruka: 10
Pridružen: Dec 2017
Ugled: 0
Zahvalio se: 0
2 zahvalnica u 2 poruka
Poruka: #15
RE: 365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
Otpozdrav gastarbajteru Smile
02-12-2017 03:33 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
led zeppelin Nije na vezi
Domaćin
********

Poruka: 957
Pridružen: Jun 2014
Ugled: 3
Zahvalio se: 12
17 zahvalnica u 13 poruka
Poruka: #16
RE: 365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
11. Razlog zašto bi Milorad Jagodić trebalo da podnese ostavku je to što je u sport doveo ljude koji su ga uništili. Fudbalski klub samo što nije ispao iz lige, bojovnik tzv. Armije BiH rasturio ih je ko dijete napolitanku; Jagodićev šura Joja Zoranović vidio da nema para u košarci, digao ruke od kluba, ko zna ko ga sad vodi; Ribolovačko društvo na najboljem putu da izgubi i gazdovanje rijekom, rukometašice...

Evo o Rukometašicama detaljno:

Obaveštenje za ljubitelje rogatičkog rukometa!

Utakmica protiv ZRK "Borja" koja je trebala biti odigrana sutra je otkazana. Tačnije službeno će biti registrovana za gostujuću ekipu jer "naš klub" nema 600KM da plati troškove utakmice.
Ovo naravno nije prvi put. Naše djevojke zajedno sa upravom kluba svake sedmice idu od firme do firme, od čovjeka do čovjeka i skupljaju novac kako bi se odigrala utakmica. I čuj skupljaju, ne skupljaju nego PROSE. I tako taman kad se skupi za jednu svaka naredna je upitna. I tako u nedogled.
Ove djevojke naporno treniraju i rade, ostavljaju svoje srce na terenu, igraju pod povredama (leđa, zglobova, šuterske ruke itd) i ne odustaju...i nikada neće. Ove djevojke nisu izabrale ulicu, poroke...izabrale su SPORT. Pretpostavljamo da za većinu ove riječi "sport", " požrtvovanost ", " odricanje", "ljubav" nemaju nikakvu težinu. Ove djevojke su stalni član Prve lige RS, igrale su premijer ligu BIH..one su najuspješniji sportski kolektiv opštine Rogatica ali i dalje nemaju ničiju podršku. Zašto je to tako i ko je za to kriv.....ostaje samo prazna riječ i ništa više.
Zahvaljujemo se svim dobrim ljudima koji su nam davali novac iz svog džepa kako bi smo ispratili takmičenje, hvala opštini Rogatica na budžetu od 9.700KM, hvala sponzorima na dresovima (#mancom i #profinova).
#zrk_rogatica
#rukomet_u_srcu
(Zadnja izmena: 03-12-2017 01:14 AM od led zeppelin.)
03-12-2017 01:10 AM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
led zeppelin Nije na vezi
Domaćin
********

Poruka: 957
Pridružen: Jun 2014
Ugled: 3
Zahvalio se: 12
17 zahvalnica u 13 poruka
Poruka: #17
RE: 365 dana a Milorad Jagodić nije podnio ostavku
12. I košarka uništena, od kluba koji je igrao plej of za premijer ligu BiH svučena je u ravan tako da ne može da skupi ekipu za odigravanje utakmice.
(Zadnja izmena: 04-12-2017 12:33 AM od led zeppelin.)
04-12-2017 12:33 AM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
GENERALNI SPONZOR:
TIHOMIR KLISURA

(PERTH AUSTRALIA)
Obavjestavamo posjetioce foruma da je dostupna verzija foruma i za mobilne uredjaje tako da od sad mozete koristiti prenosive uredjaje za pregled i ucesce u diskusiji.. Dobro dosli!!
U ime clanova Foruma Podrinje, zelimo Vam dobrodoslicu.
Usput, posetite Download sekciju i sekciju Izvorne Muzike. Za svaki predlog ili primedbu, posetite Predlozi-zalbe-pohvale.
Odgovori 


Srodne Teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: Zadnja Poruka
  Šta radi Milorad Jagodić u Litvaniji? led zeppelin 17 719 08-12-2017 11:40 AM
Zadnja Poruka: led zeppelin
  Opštinska uprava Rogatica krije da je Milorad Jagodić primio Nermina Nikšića! led zeppelin 0 277 06-12-2017 06:08 PM
Zadnja Poruka: led zeppelin
  Zbog čega Esenesdeslije žele ostavku Tome Puhalca led zeppelin 31 981 04-12-2017 02:05 PM
Zadnja Poruka: led zeppelin
  4. dan kako Tomislav Puhalac nije podnio ostavku Sotir 1 797 03-12-2017 01:20 AM
Zadnja Poruka: GZ
  3. dan kako Tomislav Puhalac nije podnio ostavku Sotir 7 1,050 02-12-2017 12:57 PM
Zadnja Poruka: GZ
  2. dan kako Tomislav Puhalac nije podnio ostavku Sotir 12 1,230 01-12-2017 06:09 PM
Zadnja Poruka: GZ
  1. dan kako Tomislav Puhalac nije podnio ostavku Sotir 11 1,415 30-11-2017 03:33 PM
Zadnja Poruka: Vucko 84
  Milorad Jagodić predaje ulogu načelnika opštine Kemi Čamdžiji led zeppelin 5 345 21-11-2017 11:24 PM
Zadnja Poruka: led zeppelin
  Milorad Jagodić i Đoko Razdoljac primili Ramiza Salkića i Kemu Čamdžiju led zeppelin 10 701 17-11-2017 12:26 AM
Zadnja Poruka: led zeppelin
  Dodik zvanično: Jagodić za godinu dana zadužio opštinu ravno 2 miliona led zeppelin 5 686 16-10-2017 06:51 PM
Zadnja Poruka: led zeppelin
  Milorad Jagodić: davao da bi došao, došao da bi uzimao led zeppelin 4 771 01-10-2017 08:23 AM
Zadnja Poruka: lord garmadon
  Milorad Jagodić: Iza nas je neuspješna godina! led zeppelin 4 568 28-09-2017 10:47 PM
Zadnja Poruka: lord garmadon
  SNSD i Milorad Jagodić sami demantovali svoje laži led zeppelin 19 1,385 06-09-2017 02:20 PM
Zadnja Poruka: Big Brother
  Milorad Jagodić mobilne telefone "Sjemeća" podijelio aktivistima SNSD led zeppelin 2 464 29-07-2017 07:13 AM
Zadnja Poruka: led zeppelin
  Koga je sve izlagao i iskoristio Milorad Jagodić led zeppelin 2 650 24-07-2017 03:10 PM
Zadnja Poruka: led zeppelin

Skoči na Forum:


Kontakt | Web Sajt | Povratak na Vrh | Povratak na Sadržaj | Mobile Version | RSS