Obavjestavamo posjetioce foruma da je dostupna verzija foruma i za mobilne uredjaje tako da od sad mozete koristiti prenosive uredjaje za pregled i ucesce u diskusiji.. Dobro dosli!!
Obavjestavamo posjetioce foruma da je dostupna verzija foruma i za mobilne uredjaje tako da od sad mozete koristiti prenosive uredjaje za pregled i ucesce u diskusiji.. Dobro dosli!!
GENERALNI SPONZOR:
TIHOMIR KLISURA

(PERTH AUSTRALIA)
MyCity

Dobrodosli na Forum Gornjeg Podrinja! Da bi ste mogli videti sve delove Foruma, prijavite se ili se registrujte   Mozete znatno ustedeti vreme registracije ako koristite sistem za prijavu pomocu Vaseg Facebook naloga. Pritiskom na dugme sistem ce Vam automatski registrovati novi nalog na forumu sa Vasim podacima sa Facebook-a.
Google Translation Bar
Odgovori 
 
Ocena Teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Očišćene ulice i putevi
Autor Poruka
INFO Nije na vezi
Starosjedioc
*********

Poruka: 4,581
Pridružen: Jun 2013
Ugled: 0
Zahvalio se: 0
42 zahvalnica u 41 poruka
Poruka: #1
Očišćene ulice i putevi
Očišćene ulice i putevi


[Slika: Stanje-na-putevima-2-300x221.jpg?lang=lat]

Uklanjanje i čišćenje snijega obavlja se u skladu sa Planom održavanja ulica, lokalnih i nekategorisanih puteva na području opštine Rudo i Operativnim planom zaštite spašavanja od snijega, a kojim se utvrđuje prioritet, redoslijed i način uklanjanja snijega i leda sa javnih površina.
Stanje na putevima 2
Preduzeće SZTR „D&S“ Mioče započelo je čišćenje snijega sa ulica u gradu i lokalnih puteva prema propisanim prioritetima.
Očišćeni su putni pravci prvog reda:
Mioče-Mokronozi-Priboj; Rudo-Resići (do groblja Resići); Rudo-Staro Rudo do centra mjesne zajednice; Jelići-Trnavci do groblja; Štrpca-Andžići do groblja; Omarine – Prijevorac; Bijelo Brdo –Crkva.
Očišćeni su i putni pravci drugog reda: Trnaci-Oskoruša (škola) i Prijevorac-Cvrkota-Đurovići.
Čišćenje regionalnih puteva, koji prolaze preko teritorije opštine Rudo vrši preduzeće a. d. “Romanija putevi“.
Odlukom o komunalnom redu propisano je da čišćenje snijega i leda sa trotoara koji se nalaze ispred poslovnih zgrada i poslovnih prostora vrše vlasnici, odnosno korisnici istih. Ukoliko snijeg i led sa krovova zgrada, kuća i tendi, predstavlja opasnost za bezbedno kretanje pješaka i vozila, obaveza je etažnih vlasnika i vlasnika stambenih objekata da isti uklone.

Izvor:opstina Rudo
05-01-2016 02:07 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
SMD Network
U ime clanova Foruma Podrinje, zelimo Vam dobrodoslicu.
Usput, posetite Download sekciju i sekciju Izvorne Muzike. Za svaki predlog ili primedbu, posetite Predlozi-zalbe-pohvale.
visegradlive
Odgovori 


Skoči na Forum:


Kontakt | Web Sajt | Povratak na Vrh | Povratak na Sadržaj | Mobile Version | RSS